8 ene 2012

Making the festival: comencem

Aquí comença tot

Una postal de la Vall d’Àger. Un paisatge que es pinta amb els colors de la natura, de blanc i boira a l’hivern, de verd i pluja a la primavera, de daurat i foc a l’estiu, i d’una aquarel·la de tonalitats a la tardor. Una Vall amb una  història i una cultura que es perd en el temps. Una vila coronada per un castell del segle XI. Un entorn situat a la comarca de la Noguera, a Lleida, amb una gent dedicada a la terra. Una Vall també amb nits estrellades a contemplar, amb un cel per volar, amb un camins per perdre’t, llacs per nedar i unes muntanyes per escalar. Aquesta és la postal de la Vall d’Àger, una fotografia real.



Però podem a anar més enllà del que veiem i traspassar els seus límits, i és que aquesta vall et deixa ser curiós, aventurer, atrevit, apassionat, proper, càlid, lliure!!.




Ara doncs cal imaginar que podem descobrir tot aquest entorn, recorre tots els seus racons  i viure aquestes emocions a través dels batecs de la música, a través dels sentits.
La vall sonora. Deixem d’imaginar i comencem a construir una experiència única, el Festival de Música Independent de la Vall d’Àger.


No hay comentarios:

Publicar un comentario